Tatabánya

Szavazás

Jelöljön, szavazzon Ön is a városunk MINDENNAPI HŐSEIRE

2017. május 1. és május 19. (az interneten május 21.) között öt kategóriában

  • egészségügy,
  • rendvédelem,
  • szociális szektor,
  • oktatás-nevelés
  • közösség-építés, kultúra, civil szféra

a közintézményekben felállított szavazópontokon, vagy honlapunkon. 

A MINDENNAPOK HŐSEI jelölési folyamatában minden 18. életévét betöltött, tatabányai lakos részt vehet, nevének, lakcímének megadásával.

Egy kategóriában egy szavazó által csak egy jelölt javasolható!

Minden kategóriában a legtöbb szavazatot elérő jelölt kapja meg a „MINDENNAPOK HŐSE” elismerést május 27-én az ünnepélyes díjátadó gálán.

A szavazók között „MINDENNEPOK HŐSEI” feliratú ajándékbögréket sorsolunk ki. Ha szeretne részt venni játékunkon, kérjük, adja meg e-mail címét és/vagy telefonszámát is, hogy értesíthessük a nyereményéről!

Adatvédelmi nyilatkozat

SZAVAZÁS A SZAVAZÓPONTOKON

Tatabányán számos helyszínen alakítottunk ki szavazópontokat.
Szavazópontok listája

 

Keresse a MINDENNAPOK HŐSEI plakátokat és szavazóládákat! A szavazóládák mellett találhatóak a szavazócédulák (letöltés):

Kérjük, írja a szavazócédulára az Ön által MINDENNAPOK HŐSÉNEK javasolt illető teljes nevét és munkahelyét, munkakörét, valamint válassza ki az öt kategória (egészségügy, rendvédelem, szociális szektor, oktatás-nevelés, közösség-építés, kultúra, civil szféra) közül azt, amelyben dolgozik!

SZAVAZÁS A HONLAPON

Egy kategóriában egy szavazó által csak egy jelölt javasolható! Kérjük, válassza ki, mely kategóriában szeretne jelöltet javasolni!

Minden kategóriában a legtöbb szavazatot elérő jelölt kapja meg a „MINDENNAPOK HŐSE” elismerést 2017. május 27-én az ünnepélyes díjátadó gálán.